Home About LGC Contact Us

LGC

Prishtina, Kosovo.

038 736 536

LGC Logo
Areas of Expertise

News

Latest Happenings at LGC

Professional Women’s Network (PWN) - Challenges of online learning

Professional Women’s Network (PWN) - Trauma as a result of the pandemic

Professional Women’s Network (PWN) - The impact of the pandemic on increasing stress in the family

Professional Women’s Network (PWN) - The Impact of the Pandemic on mental health

Professional Women’s Network (PWN) - Changing norms and behaviors through perspective and gender analysis

Professional Women’s Network (PWN)  - Social concept an unknown concept in our country

Professional Women’s Network (PWN) - The impact of pandemic on women

Professional Women’s Network (PWN) - Support for women who lost their jobs during the pandemic through the recovery package

Professional Women’s Network (PWN)-  Gender equality and the role of civil society in encouraging women in local decision-making

Professional Women’s Network (PWN) - Women are under-represented in local decision-making positions!

Professional Women’s Network (PWN) - Gender (In) Equality in the representation of women at the local level

Professional Women’s Network (PWN) - The Role of Women in Governance

Professional Women’s Network (PWN) Meeting

USAID Kosovo - TLP-CC Journey to Success

Blend Hyseni - “Qeveria e re pa alternativë energjetike”

Blend Hyseni - “Banka Kombëtare: E nevojshme apo jo?”

End of the Year Event - 2019

Training on Machine Learning and Deep Learning

TLP AA General Assembly

TLP Alumni Association office launch

“Start from the Scratch III” activity in Mitrovica

Dealing with reduction of the number of pupils in schools - TV T7

“Start from Scratch II Prizren”

“How should we deal with reduction of the number of pupils in our schools?” - Municipality of Kamenica case

“Zvogelimi i numrit te nxenesve ne shkolla”

Edison Jakurti - “Rritja pa zhvillim ekonomik”

“TALK”  -“Who should manage public enterprises”

Video highlights of Volunteer of the Year 2019 - USAID TLP CC

“TALK” - Civic Engagement in Kosovo

Bujar Rexhepi’s research paper on: “Renewable Energy”

Volunteer of the year 2019 award

“TALK” activity in marking the Constitution Week 2019

TLP AA promoting the Constitution of the Republic of Kosovo

Constitution Week 2019 at KTV

TLP AA cooperation with Kosovo CSR Network

TLP Alumni Association organizes “Constitution Week”

“TALK” event on “Gender Equality in Public Institutions!”

Open Office Day Event

Fundraising Training and Strategic Plan Review

“TLP AA Cares” - Fundraising campaign

End of the Year event - 2018

Strategic Plan for the Needs of the University of Prishtina

“The Effects of the trade agreement of SAA between Kosovo and EU”

“Start from scratch’ - Science, Innovation and Technology Committee TLP-AA

TLP Alumni Association Committee Meetings

Discussion abut the local self-government system in Kosovo

General Assembly Meeting of the TLP Alumni Association 2018 video

Arber Fetahu: Përmbledhje e Raportit “Vjetari i Politikës së Jashtme” të Institutit të Prishtinës për Studime Politike

General Assembly Meeting TLP - AA 2018

TLP - AA Board Meeting

Arber Fetahu - “Politika e jashtme kosovare dhe nevoja e MPJ-së për reformën e brendshme”

Edison Jakurti - “Mbi funksionet e korrigjimit të kufijve”

MoU with the Municipality of Kamenica

Memorandum of Understandin with SCAAK

“Needs Assessment of the Higher Education in Kosovo” - Gresa Statovci

TLP - CC / Alumni and team met with mayor of Kamenica

Highlights from the Welcome Home reception and Orientation to Volunteerism - Third Cohort

Conference on Sexual Harassment in Kosovo

Welcome Home reception and Orientation to Volunteerism - Third Cohort

TLP-AA Board Meeting on annual workplan

TALK 4 - GDPR - TV Tribuna Chanel

TALK 4 - GDPR - RTV Dukagjini

TALK 4 - GDPR

Shpresa Kaciku lecture “Civil Service of Republic of Kosovo”

“Volunteer of the Year 2018” event from Citizens Corps highlights

TLP Alumni Association first Annual workplan Workshop

Volunteers of the Year 2018

Volunteer of the Year 2018 - Winners

10th anniversary of the Ratification of the Constitution

TLP Alumni Dardan Berisha, supported by Donjeta Demolli - Constitution Week

TLP Alumni Vjosa Kika and Qëndresë Beqiri - Constitution Week

TLP Alumni Lavdi Zymberi - Constitution Week

TLP Alumni Rozafa U Ukimeraj - Constitution Week

Dite Gashi - “Transparencë e llogaridhënie me teknologji blockchain në qeverisje”

Constitution Week 2018 - KTV

Constitution Week -Children visit at Constitutional Court

TLP Alumni Association hosted its 3rd TALK - Constitution Week

Meeting the TLP-CC partners

TLP AA -Morning show KTV “SOT”

2nd TALK Event - TLP AA

Professional Women’s Network (PWN) Strategic Planning

Roberta Osmani - Inflacioni i arsimimit: Kredencializmi

TLP AA -Morning show KTV

USAID Kosovo representatives visit

Personal Finance class

Class of Python course

TALK Discussion of the Alumni Association and End of the Year Cocktail

Committee meetings of the TLP-CC Alumni Associations

Professional Women’s network Meeting

TLP Alumni Association board meeting

General Assembly Meeting of the TLP Alumni Association (Video)

Kriptomonedhat dhe ICO: Një prezantim i shkurtër-Dite Gashi

Kërkohet përgjegjësi institucionale për vdekjet në vendin e punës

TLP Alumni Association (TLP-AA) - Labeat Fejza and Tringe A. Gashi at Tribuna Channel

TLP Alumni Association (TLP-AA) - Nertilë Latifi and Erblin Hoxha at RTV 21

General Assembly Meeting of the TLP Alumni Association

Alumni Association Strategic Planning

Kur do të bëhet grevë për kushtet e punës në shkolla? - Gezim Zeqiri

The Rockefeller Brothers Fund (RBF) awards a grant to Leadership and Growth Council (LGC)

INTERPOL: Rëndësia e anëtarësimit dhe angazhimi i diplomacisë kosovare - Zana Idrizi

Get in Touch

Contact Us